Quim Salvat, gira 'L’últim despertar' · Temporada 2023 de l'Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dijous 9 de març del 2023
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 10 € · Seients VR (visió reduïda): 8 € · 15% amb el carnet jove

Al març torna Quim Salvat a l’Auditori Nacional amb una proposta única i exclusiva: la presentació en directe i amb tota la banda dels nou temes que formen part del seu tercer treball d’estudi, L’últim despertar.

L’últim despertar ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat als estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventós; tasques efectuades pel mestre i enginyer de so Jordi Solé Clariana amb el treball de diferents músics professionals de l’escena nacional espanyola. A les bateries del disc tenim les mans de Toni Mateos; a les guitarres elèctriques, en Marc Quintillà juntament amb Armando Erenas (coproductor musical del disc i guitarres acústiques); a la guitarra clàssica, el mestre Pau. E baix, els teclats i les programacions han estat enregistrats per Iñaki Marquiegui (músic i coproductor musical del disc). Al violoncel tenim Núria Conangla i a les veus i els cors, la cantant Sandra Kellan.

Quim Salvat puja de nou a l’escenari de l’Auditori Nacional, però aquesta vegada ho farà acompanyat de tota la banda, exclusiva per a aquest dia tan especial, que donarà el tret de sortida a la promoció del seu últim treball.

Salvat promet una nit amb sorpreses en forma de col·laboracions d’altres artistes. Un concert amb l’objectiu de transmetre al públic tot l’ànim i el positivisme amb què l’artista andorrà va escriure i compondre les nou cançons que formen L’últim despertar.

La nit del 9 de març serà una nit de música, de noves històries, aventures i somriures, al llarg de la qual es podrà escoltar música rock, pop, alguna balada i també estils nous.

A banda de la presentació del nou disc, Salvat farà un petit passeig per algunes de les cançons del seu primer treball i el segon. Per a l’artista serà de nou un somni fet realitat; per al públic, una nit per passar-ho bé i gaudir una vegada més de la bona música feta a casa.

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Govern d'Andorra

ET POT INTERESSAR

Sopar concert solidari

07/03/2024
A les 20.30 h

Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella

Concert Vibrand Quartet

02/03/2024
A les 21 h

Dagda Irish Pub, Canillo

EXPLORA - Cicle Cinema de Muntanya i Viatges Ordino i La Massana

29/01/2024 - 02/03/2024
A les 21h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

Cicle Cinema de Muntanya i Viatges Ordino - La Massana 'EXPOSICIÓ: Un viatge en el temps. L'Andorra que jo he vist del 1980 fins al 2007'

25/01/2024 - 02/03/2024
horari d'obertura de la Biblioteca

Biblioteca Comunal de la Massana, La Massana, Ordino