Ute Lemper · Temporada 2020 Auditori Nacional

Dissabte 7 de març del 2020
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 20 € · Entrada seient VR: 15 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte

Ute Lemper

Un recorregut pels carrerons de Berlín, París, Buenos Aires i Nova York de bracet d’una gran diva, la cantant i actriu alemanya Ute Lemper. Un cant a l’amor, la passió, la decadència i l’abandonament.

A Rendezvous with Marlene, Ute Lemper es passeja per la història de la llegendària Marlene Dietrich. L’espectacle es basa en una conversa telefònica real que totes dos van mantenir ara fa més de trenta anys, quan la polifacètica Lemper començava a fer els primers passos en el món de la música i el teatre.

No ha estat fins ara, però, que ha decidit crear un xou dedicat a la seva vida i trajectòria amb vint de les cançons més estimades de Dietrich. A més, el concert inclou algunes cançons emblemàtiques d’artistes il·lustres com Jacques Brel, Édith Piaf, Kurt Weill, Astor Piazzolla, Nino Rota, Bob Dylan i Cole Porter.

Lemper reuneix totes les habilitats que es requereixen a una artista. No només té una veu potent, també escriu, balla, actua, pinta i fins i tot compon la seva pròpia música. Des de 1986 ha realitzat més de trenta produccions discogràfiques. També ha representat papers en musicals dirigits per Andrew Lloyd Weber o Jérôme Savary. Lemper actua regularment als musicals del West End de Londres, de Broadway a Nova York, de París i de Berlín.

Ha col·laborat en espectacles de la gran coreògrafa Pina Baush i la companyia Tanztheater; ha estat la millor intèrpret de “Lola” a The Blue Angel (Berlín); i Maurice Bejart va crear per a ella el ballet La mort subite. A aquests treballs se sumen els seus articles periodístics, les seves pintures exposades en galeries d’Europa i Amèrica, i les tretze pel·lícules en què ha actuat i treballat al costat de Peter Greenaway, Robert Altman, Norman Jewison i altres cineastes destacats. La seva mítica participació, al costat de Roger Waters, interpretant “The Thin Hissi” en l’enregistrament The Wall Live in Berlin, realitzada després de la caiguda del Mur de Berlín, i també la col·laboració amb Winston Marsalis i la Lincoln Jazz Orchestra, són alguns dels seus mèrits incomptables. Es defineix com a curiosa i aventurera, exploradora de nous territoris.

Ute Lamper va ser nominada a un Grammy pel seu CD Paris Days / Berlin Nights amb el quartet de corda Vogler i Stefan Malzew al piano. És un bell enregistrament semiclàssic, que inclou cançons d’amor i guerra compostes per Hans Eisler, Kurt Weill, Jacques Brel, Edith Piaf i Astor Piazzolla, així com Folksongs, en ídix i en rus.

Ha estat guardonada amb el premi Laurence Olivier de teatre, l’American Theatre Award i el Premi Molière a la millor actriu de musical.

Lemper arriba al Principat per omplir l’Auditori de records de temps de guerra i emocionar el públic amb la seva veu meravellosa.

 

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany

Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
cultura@govern.ad
Tel.: +376 875 708

Govern d'Andorra

Illa Carlemany · Andorra Telecom

ET POT INTERESSAR

Relats d'habitacions. Taller per a famílies

20/04/2024
A les 12 h

Museu Casa d’Areny-Plandolit, Ordino

Marta Dallerès, música en viu

20/04/2024
A les 20 h

Teatre de Les Fontetes, La Massana

COMPRAR

Ginestà · Temporada 2024 de l'Auditori Nacional d'Andorra

19/04/2024
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

Concert solidari

19/04/2024
A les 20.30 h

Sala d’actes del Comú, Escaldes-Engordany

Ginestà · Temporada 2024 de l'Auditori Nacional d'Andorra

19/04/2024
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

Exposició de pintura 'Reflexos d'un instant'

11/03/2024 - 19/04/2024
De dilluns a divendres de 9h a 20h, dissabte de 9h a 13h

Edifici Sociocultural l'Estudi, Ordino