Ute Lemper · Temporada 2020 Auditori Nacional
Dissabte 7 de març del 2020
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Ute Lemper

Ute Lemper compta amb una trajectòria musical amplíssima, no només com a cantant, amb més de trenta discos en trenta anys de carrera, sinó també com a actriu, i s’alça com una de les figures més emblemàtiques del jazz i el cabaret actuals.

A Rendezvous with Marlene, Lemper es passeja per la història de la llegendària Marlene Dietrich. L’espectacle es basa en una conversa telefònica real que les dos van mantenir ara fa més de trenta anys. En aquells anys, la jove Lemper començava a fer els primers passos en el món de la música i el teatre, i se la comparava constantment amb la ja consagrada Marlene. No ha estat fins ara, però, que ha decidit crear un xou dedicat a la seva vida i trajectòria.

Dels records, de molta investigació i, per descomptat, de petites dosis d’imaginació, en neix l’obra amb què Lemper homenatja la gran dama. L’espectacle inclou una selecció de les cançons més especials de la mateixa Marlene, des del cabaret berlinès fins a les col·laboracions amb Burt Bacharach. A més, escoltarem algunes cançons emblemàtiques d’artistes il·lustres com ara Jacques Brel, Édith Piaf, Kurt Weill, Astor Piazzolla, Nino Rota, Bob Dylan o Cole Porter.

Us convidem a gaudir d’un recorregut pels carrerons de Berlín, París, Buenos Aires i Nova York de bracet amb aquesta gran cantant i actriu alemanya. Un cant a l’amor, la passió, la decadència i l’abandonament.

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general: 20 € · Entrada seient VR: 15 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyMés informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
promocio.cultural@andorra.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom