CONCERT AJORNAT - El Pot Petit · Temporada 2020 Auditori Nacional
Dissabte 24 d'octubre del 2020
A les 12 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Concert ajornat

El Ministeri de Cultura i Esports, per motius de seguretat i responsabilitat vistes les noves mesures excepcionals adoptades pel Govern d’Andorra per frenar els contagis de la COVID-19, posposa el concert infantil d’El Pot Petit del 24 d’octubre, programat dins la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional d’Andorra.

 

A l’espera de l’evolució de la pandèmia per fixar una nova data per al concert, es retornaran els imports de les entrades venudes. Per a qualsevol aclariment o complement d’informació respecte a la devolució de les entrades, es pot contactar amb el Ministeri de Cultura a través de l’adreça cultura@govern.ad.El
Pot Petit

És l’hora que el públic familiar es diverteixi a l’Auditori Nacional amb la màgia i la il·lusió d’El Pot Petit. Els seus espectacles són molt més que concerts: són funcions participatives plenes de música, teatre, titelles i personatges divertits.

La Jana i el Pau, els protagonistes, acompanyats per la Melmelada Band, celebren els deu anys d’existència; una llarga trajectòria amb més de 600 concerts, 15.000 còpies venudes dels seus tres discos i milers de visualitzacions al seu canal de Youtube.

A través dels personatges i del repertori de cançons pròpies com “Els pirates”, “El lleó vergonyós”, “El cuc poruc” i “El rock de la formiga”, es convida els més menuts a endinsar-se en un viatge musical ple d’experiències, a cantar i ballar sense parar.

Un món màgic i unes cançons que agraden tant a grans com a petits!

Músics:

Helena Bagué Vilà, cantant i actriu

Siddartha Vargas, guitarra i actor cantant

Pau Oliver, bateria

Tomàs Pujol, baix

Albert Dondarza, piano i violí

Mercè Munné, titellaire i cantant

Ariadna Gispert, trompeta

Joni Ripoll, trombó

Hora:
A les 12 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general adult: 10 € · Entrada general infantil: 5 € · Entrada seient VR adult: 5 € · Entrada seient VR infantil: gratuïta · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyMés informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
cultura@govern.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom