Jordi Botey · Temporada 2020 Auditori Nacional
Dijous 1 d'octubre del 2020
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Jordi Botey

Cantautor vocacional des de l’any 2003, Jordi Botey ha demostrat una implicació musical i una fidelitat amb el català que el fan imprescindible per al panorama musical del país. L’any 2003 va enregistrar Paraules cap a mai i l’any 2005, Reflexions d’un passerell.

Quinze anys després presenta a l’Auditori Nacional l’espectacle Oh, benvinguts autors, i ha seleccionat especialment per a l’ocasió temes de música d’autor, tant catalans com andorrans, que han tingut alguna connotació important per a l’època en què van ser creats, ja sigui per motius socials com polítics. El seu tractament serà sempre des del punt musical més intimista.


NOTA: Davant la situació d’emergència sanitària, la capacitat de l’Auditori és limitada i el sistema només permet la venda de 2 entrades per operació. Les entrades només es poden adquirir en línia a través de la web del Ministeri de Cultura: www.cultura.ad. El dia del concert no hi haurà venda de localitats a taquilla. També al mateix web trobareu les mesures de seguretat que cal respectar per accedir a l’Auditori Nacional.

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general: 8 € · Entrada seient VR: 4 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyMés informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
cultura@govern.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom