Madretomasa · Temporada 2020 Auditori Nacional
Dissabte 1 de febrer del 2020
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Madretomasa

L’any 2010, Fano Pallarés, Oriol Vilella, Àlex Moldes i Josu Adanez van formar la banda Madretomasa amb l’objectiu principal de compondre cançons i compartir-les amb el públic. I ja porten deu anys fent-ho! Coincidint amb el desè aniversari de la banda, l’any 2020 veurà la llum el seu nou disc, el segon de llarga durada, després de 8 Tracks, editat l’any 2015.

L’actuació de Madretomasa a l’Auditori Nacional serà, per tant, molt especial. I no tan sols per l’aniversari de la banda i la presentació del seu últim treball sinó també perquè es tracta d’una formació que sempre s’ha deixat veure poc pels escenaris. Ells prefereixen centrar els esforços en la composició i l’enregistrament de les cançons, motiu pel qual han muntat el seu estudi de gravació i la seva discogràfica.

L’any 2017 va unir-se a la banda el seu amic Albert Duat, que va agafar el baix que va deixar Moldes. L’arribada de Duat no va alterar ni la dinàmica del grup ni l’estil de les seves cançons, l’esperit del rock autèntic cantat en anglès.

Músics:

Fano Pallarés, guitarra i veu

Oriol Vilella, guitarra i veu

Josu Adanez, bateria

Albert Duat, baix

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general: 8 € · Entrada seient VR: 4 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyMés informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
promocio.cultural@andorra.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom