CONCERT AJORNAT - Bebel Gilberto · Temporada 2020 Auditori Nacional
Dissabte 23 de maig del 2020
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

CONCERT AJORNAT · Pròximament us donarem més informació

Bebel Gilberto

Bebel Gilberto, cantautora i compositora de renom mundial guanyadora de diversos premis Grammy, ha captivat fanàtics i crítics de tot el món des que va debutar en solitari el 1986. Filla del que és considerat el creador de la bossa nova, João Gilberto, i la famosa cantant Miúcha, la vocalista ha creat un estil propi sense allunyar-se de la tradició musical brasilera que ha acompanyat la seva família.

El seu àlbum Tanto Tempo, l’any 2000, va suposar un punt i a part en la seva carrera musical. Gilberto va mostrar magistralment les seves habilitats amb la reavaluació electrònica de la bossa nova, fusionant ambdós estils musicals. Al llarg de tres dècades de trajectòria, amb una suma de nou discos i una infinitat de col·laboracions, ha contribuït a modernitzar els ritmes brasilers.

Actualment, l’ambaixadora de la bossa nova combina la seva gira amb la realització del seu nou àlbum amb el productor Thomas Bartlett, de Nova York. Si hi ha algú capaç de transportar musicalment el públic fins al Brasil, aquesta persona és Bebel Gilberto.

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general: 20 € · Entrada seient VR: 15 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyMés informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
promocio.cultural@andorra.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom