Primera projecció del Cicle de cinema i de muntanya 2019
Dijous 17 de gener del 2019
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

A Land Shaped by Women (Un país modelat per dones)

Audiovisual en francès amb subtítols en castellà
Col·loqui posterior  amb Anne-Flore Marxer, en francès

És la primera pel·lícula dirigida per Anne-Flore Marxer. Il·lustra el viatge iniciàtic de dues campiones del món de planxa forapista (snowboard freeride) per Islàndia.

Anne-Flore Marxer i Aline Bock exploren l’illa en furgoneta, en ple hivern, per practicar a l’aire lliure i en paisatges meravellosos els seus esports preferits, l’split board (taula de surf de neu que es divideix per convertir-se en esquís per a la pujada) sota les aurores boreals i el surf en aigües fredes.

El projecte és descobrir i submergir-se en la mentalitat femenina islandesa tot immergint-se en un nou gènere d’aventures. Aquest viatge, una veritable odissea, provoca una reflexió sobre la condició femenina actual i els seus problemes socials.
 

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Anne-Flore Marxer

Hora:
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació

Comú d’Ordino
(+376) 878 100
www.ordino.adOrganitza
Comuns d’Ordino i La Massana i Esports Viladomat

Col·labora
Govern d’Andorra. Auditori Nacional, Fundació Himàlaia i Diari d’Andorra